Gamze Özçelik'ten Gazze mesajı! ''Gidilecek hiçbir güvenli yer yok''

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, İsrail'in bombalarla ölüm yağdırdığı Filistinlilere destek olmak için bir video paylaştı. Filistinlilerin sesi olan Özçelik paylaştığı video ile yardım çağrısında bulundu.

İsrail ile Hamas arasında başlayan çatışmanın ardından İsrail aylardır Gazze'ye ölüm yağdırıyor. Sivilleri hedef alan İsrail, kadın, yaşlı, çocuk demeden attığı bombalarla binlerce kişiyi hayattan kopardı. İsrail'in zulmüne sessiz kalmayan Gamze Özçelik paylaştığı video ile Filistinlilere destek oldu.

''GAZZE HALKININ SESİNİ TÜM DÜNYAYA DUYURMALIYIZ''

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Filistin'e destek olmak için paylaştığı videoada savaşın ortasında kalan çocukların güvende olmadığını dile getirdi. Özçelik, "1 milyon çocuk için gidilecek hiçbir güvenli yer yok. Soykırıma uğrayan sivillerin ve doğar doğmaz bombardımana maruz kalan çocukların sesi olmak zorundayız! Gazze halkının sesini tüm dünyaya duyurmalıyız" diye konuştu.

Gamze Özçelik'ten Gazze mesajı! ''Gidilecek hiçbir güvenli yer yok'' ile ilgili etiketler Gamze Özçelik
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.