Gamze Özçelik'ten Reshad Strik'e övgü: 'Eşini her an destekleyen mükemmel koca'

Ünlü oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlenmişti. Evlilikleri, magazin dünyasında geniş yankı uyandırırken, Özçelik sosyal medya hesabından eşine yönelik övgü dolu sözleriyle dikkat çekti.

Kanal D'nin popüler dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Zeynep Komiser' karakteriyle hafızalarda kalan Gamze Özçelik, oyunculuk kariyerini sonlandırıp maneviyata yönelmişti. 2017 yılında Umuda Koşanlar Derneği'ni kurarak dünya çapında yardım projeleriyle adından söz ettiren Özçelik, geçtiğimiz aylarda ikinci kez nikâh masasına oturdu. Eşi Reshad Strik ile dünyaevine giren Özçelik, düğünlerinin ardından balayı yerine Tanzanya'da ihtiyaç sahiplerine yardım götürdü. Çift, Kurban Bayramı'nı da bu bölgede geçirip Hz. Hatice Külliyesi'ne fidan dikmişti.

Gamze Özçelik'ten Reshad Strik'e övgü: 'Eşini her an destekleyen mükemmel koca'

Gamze Özçelik, eşine olan minnettarlığını sosyal medya üzerinden paylaştığı son gönderisinde dile getirdi. Özçelik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Her seferinde tatile gitmek yerine zorlu hayır yolculuklarında sınırı zorlamayı tercih eden eşimi yalnız bırakmayan kocam… En iyisi olduğun için teşekkür ederim! Hayatım olduğun için teşekkür ederim!" Bu samimi sözlerle, eşinin yardımsever ve fedakar yönlerine olan hayranlığını ifade etti.

Gamze Özçelik'ten Reshad Strik'e övgü: 'Eşini her an destekleyen mükemmel koca' - Resim : 2

Özçelik ve Strik'in yardımsever çalışmaları ve birbirlerine olan destekleri, çiftin hem kişisel hem de toplumsal olarak güçlü bir bağa sahip olduklarını gösteriyor.

Gamze Özçelik'ten Reshad Strik'e övgü: 'Eşini her an destekleyen mükemmel koca' ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Reshad Strik
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.