Gazeteci mi, röntgenci mi? Beren Saat'i görüntüleyen muhabirden skandal sözler! ''Ben bu Beren’i yerim'' dedi, tepkiler çığ gibi büyüdü

Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Beren Saat son olarak tekne tatili yaparken görüntülenmişti. Beren Saat’i görüntüleyen bir muhabirin “Ben bu Beren’i yerim” sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılında nikah masasına oturan ve bir döneme damga vuran Aşk- Memnu dizisindeki Bihter karakteriyle herkesten tam not alan Beren Saat, şimdilerde güneşin tadını çıkarıyor. Tekne tatili yaparken görüntülenen Beren Saat, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

MAGAZİN MUHABİRİNDEN SKANDAL BEREN SAAT SÖZLERİ!

Ancak Beren Saat'i görüntüleyen bir gazetecinin sözleri sosayl medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı. Beren Saat’i görüntüleyen bir muhabirin “Ben bu Beren’i yerim” sözleri sosyal medyada tepki çekti. Magazin muhabirinin sözleri 'Bu davranışlar gazetecilik mesleğine yakışıyor mu?' şeklinde yorumlandı.

Gazeteci mi, röntgenci mi? Beren Saat'i görüntüleyen muhabirden skandal sözler! ''Ben bu Beren’i yerim'' dedi, tepkiler çığ gibi büyüdü ile ilgili etiketler Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.