Gazeteci Mustafa Nihat Yükselir kimdir? Mustafa Nihat Yükselir kaç yaşında, neden vefat etti?

Mustafa Nihat Yükselir kimdir? Gazeteci ve Yazar Mustafa Nihat Yükselir, tedavi gördüğü amansız hastalık nedeniyle bu akşam Ankara'da hayatını kaybetti.

Mustafa Nihat Yükselir kimdir?  Başarılı gazeteci Mustafa Nihat Yükselir tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesine yenik düştü. Peki, Mustafa Nihat Yükselir kaç yaşında, neden vefat etti?

MUSTAFA NİHAT YÜKSELİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1970 yılında Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Köyceğiz (Kırnako) köyünde doğan Yükselir, ilkokul üçüncü sınıfa kadar köy okuluna devam etti. Daha sonra Adana'nın Osmaniye ilçesine taşınarak lise eğitimini burada tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanarak İstanbul'a gitti.

Mustafa Nihat Yükselir, meslek hayatı boyunca birçok yerel ve ulusal medya kuruluşunda gazeteci ve yönetici olarak çalıştı. En son Star gazetesinde Dijital Medya Koordinatörü ve yazar olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda Deniz Buluthan’ın babasıydı.

MESLEĞİNE OLAN AŞKI İLE TANINIYORDU

Yükselir'in vefatı, medya camiasında derin bir üzüntüyle karşılandı. Onu tanıyanlar, çalışkanlığı ve gazetecilik mesleğine olan tutkusuyla hatırlayacak.

Gazeteci Mustafa Nihat Yükselir kimdir? Mustafa Nihat Yükselir kaç yaşında, neden vefat etti? ile ilgili etiketler Mustafa Nihat Yükselir
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti