Gecenin Ucunda 12. bölüm full izle! 20 Aralık Gecenin Ucunda tek parça izle

GECENİN UCUNDA 12. BÖLÜM ile Star TV de. Salı akşamlarında yayınlanan GECENİN UCUNDA 12. BÖLÜM İZLE dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Gecenin Ucunda 12. bölüm ile yayında. Star TV ekranlarında Salı akşamlarında yayınlanan Gecenin Ucunda 12. bölüm full hd dizi bitiminde Youtube platformunda izleyicisinin karşısında olacak.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölümünde; acide, Ahmet'le Nermin'in tuzağına düşmüştür ve elini kana buladığını zannederken, Nermin kendini bu işin içinden sıyırmayı başarmıştır.

Gecenin Ucunda 12. bölüm full izle! 20 Aralık Gecenin Ucunda tek parça izle

Nermin'in suç ortağı Ahmet hastanede ölümle pençeleşirken, diğer suç ortağı Serra ise korkusundan susmakta ve başının bu yüzden derde gireceğinden korkmaktadır. Kazım, çevrilen bu oyunlardan habersiz Macide'yi düştüğü belanın içinden kurtarmaya çalışmakta, bir çıkış yolu aramaktadır.

Gecenin Ucunda 12. bölüm full izle! 20 Aralık Gecenin Ucunda tek parça izle - Resim : 2

Sonunda kendini feda etmekten başka çare bulamayan Kazım, aşkı için siper olmaya hazırlanırken Nermin'in hiç beklenmedik hatası bütün dengeleri değiştirecek, taşları yerinden oynatacaktır.

Gecenin Ucunda 12. bölüm full izle! 20 Aralık Gecenin Ucunda tek parça izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.