Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok ayrıldı mı? Yeni sunucu kim olacak?

Hafta içi her gün Show TV'de yayınlanan Gelin Evi yarışmasının sucusu Ezgi Sertel neden yok? Günlerdir programda görünmeyen Ezgi Sertel ayrıldı mı? Programın yeni sunucusu kim?

Ezgi Sertel, "Gelin Evi" programının sunuculuk yapıyordu. Ancak, son zamanlarda programdan ayrılıp ayrılmadığı konusunda bazı spekülasyonlar ortaya çıktı. 22 Ekim 2024 tarihinde yayınlanan bölümde Ezgi Sertel'in ekranda yer almaması, izleyiciler arasında merak uyandırdı. Ünlü sunucusu 24 Ekim tarihli bölümde de ekranda yoktu.

Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok ayrıldı mı? Yeni sunucu kim olacak?

Gelin Evi Ezgi Sertel bu hafta ekranda yer almadı. Henüz sunucudan ve yapım ekibinden bir açıklama gelmedi. Ezgi Sertel’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları silmesi ise Gelin Evi programından ayrıldığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Ezgi Sertel'in "Gelin Evi" programından ayrıldığı kesinleşti mi? 22 Ekim 2024 tarihinden itibaren programda yer almayan Sertel'in, Show TV ile yaşadığı bir problem nedeniyle ayrıldığı iddia edildi. Ancak, bu konuda ne Show TV'den ne de Ezgi Sertel'den resmi bir açıklama yapılmadı.

Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok ayrıldı mı? Yeni sunucu kim olacak?

Ezgi Sertel'in yerine kimin geleceği konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Fatih Ürek ve Nursel Ergin isimleri yeni sunucu adayları arasında geçmektedir. İzleyiciler, programın yeni sunucusunun kim olacağını merakla beklemektedirler.

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Televizyon dünyasında çeşitli projelerde yer alarak tanınan Sertel, özellikle "Lezzet Haritası" adlı programla geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

Şu an için Ezgi Sertel'in "Gelin Evi" programından kesin olarak ayrıldığına dair resmi bir bilgi bulunmuyor. Yeni sunucunun kim olacağı konusunda da henüz bir açıklama yapılmadı.

Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok ayrıldı mı? Yeni sunucu kim olacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.