Gelin Görümce Cemile’nin sevgilisi kim? Adı ne?

Gelin Görümce Cemile’nin sevgilisi kim? Adı ne? Neredeyse program başladığı andan itibaren Cemile Bayat’ın sevgilisi merak ediliyor.

Gelin Görümce Cemile’nin sevgilisi kim? Adı ne? Neredeyse program başladığı andan itibaren Cemile Bayat’ın sevgilisi merak ediliyor. Ancak sonunda itiraf geldi. Fatih Ürek’in Gelin Görümce adlı yarışmasının 25 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümünde Cemile itirafta bulundu.

Gelin Görümce Cemile’nin sevgilisi kim? Adı ne?

Gelin Görümce Cemile sevgilisi kim?

Solmaz’ın görümcesi Zehra Cemile’nin sevgilisini ifşa etti. Gerçek görümcesi değil ama yarışmada görümcesi olarak yer alıyor. Zehra telefonla görüntülü konuştuğu anda Cemile’nin yanaklarının birinin tuttuğu görüldü. Fatih Ürek ve diğer isimlerin sıkıştırmasının ardından Cemile bir itirafta bulundu. Adını açıklamadı ama o kişinin sevgilisi olduğunu söyledi.

Peki özellikle son haftalarda adından sıkça söz ettiren Gelin Görümce yarışmacısı Cemile kimdir, nereli ve kaç yaşında, daha fazlasını okumak için tıklayın.

Gelin Görümce Cemile’nin sevgilisi kim? Adı ne? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.