Gelin Görümce yarışmacısı Yazgül kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Instagram hesabı me?

Gelin Görümce yarışmacısı Yazgül kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Giyimi ve alaycı kişiliğiyle dikkat çeken Yazgül'ün Instagram hesabı var mı?

Fatih Ürek'in sunduğu Gelin Görümce yarışmasıylad ikkat çeken Yazgül kısa sürede programıın en ses getiren isimlerinden biri oldu. Gelin Görümce yarışmada özellikle sinirli olmasıyla bilinen Cemile ile yaşadığı münakaşalar büyük ses getiriyor.

Gelin Görümce yarışmacısı Yazgül kimdir?

Yazgül Bayat, 44 yaşında ve 6 çocuk annesidir. Televizyon dünyasında adını duyurması, özellikle Fatih Ürek'in programına katılmasıyla gerçekleşti. Ancak öncesinde Esra Erol'un programına da katılmıştı. Evliliğinde yaşadığı sorunları ve aile içindeki ilişkilerini paylaşarak dikkat çekmişti.

Gelin Görümce yarışmacısı Yazgül kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Instagram hesabı me?

Gelin Görümce yarışmacısı Yazgül, enerjisi ve tarzıyla genç fenomenlerle yarışacak bir duruş sergiliyor. Evliliği ve aile hayatı üzerine yaptığı açıklamalar, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

 

Gelin Görümce Yazgül Instagram adresi

Yazgür'ün nereli olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, televizyon programları aracılığıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Yazgül'ün sosyal medya üzerindeki varlığı da oldukça aktif. 

Şu anda 70 bine yakın Instagram takipçisi bulunan Yazgül'ü takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Gelin Görümce yarışmacısı Yazgül kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Instagram hesabı me? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüse askeri kamuflajla binen kişi gözaltına alındı! Sınır dışı edilecek...

İstanbul'da metrobüste askeri kamuflajla yolculuk yapan yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı. "Usulsüz kamu elbisesi veya nişanesi kullanmak" suçundan işlem yapılan şahsın sınır dışı edileceği belirtildi.