Gıda güvenliği alarmı: Sucuk üreticilerinden büyük skandal! İşte marka marka liste...

Türkiye'de gıda güvenliği bir kez daha tartışmalara neden oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı son denetimlerde, bazı sucuk markalarında sakatat kullanıldığı tespit edildi.

Her gün yenilenen ve güncellenen taklit ve tağşiş ürünler listesinde yer alan bu durum, tüketicileri büyük bir endişeye sürükledi. Sağlıklı ve güvenilir beslenmeye önem veren vatandaşlar, sofralarına aldıkları ürünlerin içeriği hakkında ciddi soru işaretleri taşıyor. İşte taklit ve tağşiş listesine giren yeni ürünler:

Gıda güvenliği alarmı: Sucuk üreticilerinden büyük skandal! İşte marka marka liste...

Gıda güvenliği alarmı: Sucuk üreticilerinden büyük skandal! İşte marka marka liste... - Resim : 2

Gıda güvenliği alarmı: Sucuk üreticilerinden büyük skandal! İşte marka marka liste... - Resim : 3

UZMANLAR UYARIYOR

Gıda uzmanları, tüketicileri bilinçli olmaya ve güvenilir markaları tercih etmeye davet ediyor. Ürünlerin etiketlerini dikkatlice okumak ve şüpheli durumlarda yetkililere bildirimde bulunmak büyük önem taşıyor.

Gıda güvenliği alarmı: Sucuk üreticilerinden büyük skandal! İşte marka marka liste... ile ilgili etiketler Sucuk Sakatat Tarım ve Orman Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.