Giorgio Chiellini’nin çıplak görüntüleri! Ronaldo fotoğrafı! Juventus oyuncusu çıplak görüntülendi!

Giorgio Chiellini çıplak görüntüleri dünya basınına bomba gibi düştü. Milan’ın oyuncusu Raoul Bellanova, Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirdi. O fotoğrafın arak planındaki ayrıntı dikkat çekti. Fotoğrafta Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak görüntüleri ortaya çıktı. İşte Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak görüntüleri! Milan takımında forma giyen genç oyuncu Raoul Bellanova Juventus'un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirdi. Fotoğrafın ayrıntısında yer alan detay ise dünya basınında konuşuluyor. Fotoğrafta Juventus'un oyuncusu olan Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak görüntüleri ortaya çıktı. Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak görüntüleri! 

Giorgio Chiellini’nin çıplak görüntüleri! Ronaldo fotoğrafı! Juventus oyuncusu çıplak görüntülendi!

Sözcü haberi'ne göre;İtalya Serie A’da Milan’ın deplasmanda Juventus’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından yapılan bir paylaşım maçın önüne geçti. Milan’ın genç yıldızı Raoul Bellanova’nın dikkatsizce yaptığı bir paylaşım Juventus’un tecrübeli savunma oyuncusu Giorgio Chiellini’yi sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olmasını sağladı. Aslında idolü Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektiren Raoul Bellanova, arka plana dikkat etmeyince, Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak yakalanmasına neden oldu.

Giorgio Chiellini’nin çıplak görüntüleri! Ronaldo fotoğrafı! Juventus oyuncusu çıplak görüntülendi! - Resim : 2

Karşılaşmada kadroda yer alan 18 yaşındaki Raoul Bellanova, maçın ardından Juventus soyunma odasının kapısına gitti. Cristiano Ronaldo’ya kendisi ile fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Raoul Bellanova, Portekizli yıldızı ikna etmeyi başardı. Soyunma odası kapısının hemen önünde Cristiano Ronaldo ile çektirdiği fotoğrafı paylaşan Raoul Bellanova, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

 Bu tepki, Milan’da oynayan bir futbolcunun, mağlubiyet sonrası Juventus’un yıldızı ile fotoğraf çektirmesinden kaynaklanmadı. Fotoğrafın arka planındaki bir dikkatsizlik, fotoğrafın sosyal medyada en konuşulan konulardan biri olmasını sağladı. O sırada soyunma odasında formalarını çıkaran futbolculardan Giorgio Chiellini, fotoğrafın çekildiğinin farkında olmadan üstünü değiştirmeye başladı.

Giorgio Chiellini’nin çıplak görüntüleri! Ronaldo fotoğrafı! Juventus oyuncusu çıplak görüntülendi! - Resim : 3

Tam bu sırada çekilen fotoğraf, Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak yakalanmasına neden oldu. Genç futbolcunun dikkatsiz paylaşımı, Juventus’un yıldızı Giorgio Chiellini’nin çırılçıplak fotoğrafını sosyal medyaya düşürdü.

GİORGİO CHİELLİNİ

İtalyan futbolcudur. İtalya millî futbol takımı ve Juventus FC oyuncusu. Ayrıca Giorgio Chiellini, Torino üniversitesinde ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi görmüş, 2017 Nisan'da mezun olmuştu

2004 yılında Livorno'dan Juventus'a transfer olan oyuncu Serie A'da ilk sezonunu Fiorentina'da kiralık olarak geçirdi. Bu kulüpteki üstün performansı nedeniyle Juventus'ta oynamaya hak kazandı.

2005-06 sezonundan beri Juventus'ta görev yapan Chiellini, İtalya'nın en iyi savunmacıları arasına girmeyi başardı. Birçok kez İtalya'nın U-22 takımına kaptanlık yapan Chiellini, 2007 yılından beri İtalya millî takımı forması giyiyor.

İtalya millî takımı ile ilk maçına ise 2004 yılında Finlandiya karşısında çıktı.

Juventus'un Inter ile karşılaştığı maçta eski Juventus'lu Zlatan Ibrahimović'e yaptığı inanılmaz markaj ile maçın adamı olmaya layık görüldü.

Giorgio Chiellini’nin çıplak görüntüleri! Ronaldo fotoğrafı! Juventus oyuncusu çıplak görüntülendi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

'Roblox neden yasaklandı' diyenler dikkat! İşte Roblox'un gerçek yüzü

Roblox Türkiye'de yasaklandı. Bazı kesimler tarafından Roblox'un yasaklanması tepki çekti. Ancak oyun özellikle dünya çapında sapık insanların istismar tuzağına dönüştüğü ortaya çıktı. İşte Roblox'un gerçek yüzü ve 'Roblox neden kapatıldı?' sorusunun asıl yanıtı...