Giovanni van Bronckhorst, takımdan ayrılacak isimleri açıkladı: 2 ismi işaret etti!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano'ya konuk olacak. Mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımdan ayrılacak isimleri açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano'ya konuk olacak.

Mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımdan ayrılacak isimleri açıkladı.

"GRUPLARA KALMAYI HEDEFLİYORUZ"

"Rakibimizin Fenerbahçe ve Partizan'a karşı oynadığı maçları izledik. İyi oynayan bir ekip. Biz iki maçın sonunda gruplara kalmayı hedefliyoruz."

"BEN RAKİBİ İZLEYEREK 11'İ BELİRLİYORUM"

"İlk 11 son üç maçta hemen hemen aynıydı. Ben rakibi izleyerek 11'i belirliyorum. Her maçın kendi ortamı olacak. Yarınki maç farklı bir rakip farklı bir zemin."

"İYİ BİR SENTETİK ZEMİNİ, KÖTÜ BİR ÇİME TERCİH EDERİM"

"Sentetik zemine İskoçya ve Hollanda'dan alışkınım. İyi bir sentetik zemini, kötü bir çime tercih ederim. Yarın ısınmadan itibaren zemine alışacağız. Lugano için de farklı olacak, onlar da normalde sentetik çim de oynamıyorlar."

"ABOUBAKAR İÇİN BAŞKA BİR MEYDAN OKUMA DAHA İYİ OLABİLİR''

"Aboubakar için başka bir meydan okuma daha iyi olabilir. Kendisi iyi çalışıyor ama bir transfer ihtiyacı olup olmayacağını bekleyip göreceğiz. Muleka'nın bir transfer durumu söz konusu o yüzden gelmedi."

Giovanni van Bronckhorst, takımdan ayrılacak isimleri açıkladı: 2 ismi işaret etti! ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.