Giovanni van Bronckhorst'dan dikkat çeken açıklamalar: Benim hoşuma giden şey...

Süper Lig'in 2. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup edip ligde 2'de 2 yaptı. Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 2. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup edip ligde 2'de 2 yaptı.

Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BENİM HOŞUMA GİDEN ŞEY GÖSTERDİĞİMİZ REAKSİYON OLDU"

"Tabii ki beklediğimiz başlangıç değildi. Ama bunlar futbolda olan şeyler. Benim hoşuma giden şey, gösterdiğimiz reaksiyon oldu. Enerjimiz yüksekti. Çok fazla pozisyon bulduk. Mutluyum gösterdiğimiz reaksiyondan dolayı."

"DAHA İYİ YAPABİLECEĞİMİZ ŞEYLER VARDI''

"Bu maça tekrardan bakacağız. Ama maçın içinde hissettiğim, ikinci golü çok basit yediğimizdi. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler vardı. Geçişleri hızlı yaptık. Genel olarak oyundan dolayı mutluyum. Mutluyuz galibiyetten dolayı. Bu maçtan öğreneceğimiz şeyler tabii ki olacak."

"BÖYLE DEVAM ETMESİ LAZIM''

"Semih Kılıçsoy önemli bir oyuncu, çok yetenekli. Gol atma konusunda efektif olacaktır. Asistleri de önemli. Yapması gerektikleriyle ilgili konuşuyoruz. Böyle devam etmesi lazım. Daha iyi olacaktır. Aynı şeyler Mustafa için de geçerli."

 

Giovanni van Bronckhorst'dan dikkat çeken açıklamalar: Benim hoşuma giden şey... ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.