Giovanni van Bronckhorst'dan iddialı sözler: İçeride daha farklı bir maç oynayacağız!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano'yla 3-3 berabere kaldı. Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, rövanş maçına ilişkin iddialı sözlerde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano'yla 3-3 berabere kaldı.

Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, rövanş maçına ilişkin iddialı sözlerde bulundu. 

"RAKİBE İKİ GOL HEDİYE ETTİK"

"Deplasmandaki beraberliği iyi olarak düşünüyorum. Maç zor oldu. İlk golü biz attık daha sonra rakibimizi 1-1 yaptı. 3-1'ken daha iyi savunma yapmamız gerekiyordu. Rakibe iki gol hediye ettik. Önümüzdeki hafta daha iyi olmalıyız."

"OYNAMASI ZOR BİR ZEMİNDİ"

"Bu zeminde istediğimiz oyunu oynayamadık. Oynaması zor bir zemindi. Oyuncularıma kolay toplar denemelerinden bahsettim. Her iki yarıda da top kayıpları yaptık. Bir hafta dinleneceğiz ve rakibi analiz edeceğiz."

"GEDSON HÜCUMDA ENERJİK BİR OYUN OYNADI"

"3 orta saha oyuncusu bulundurmak istedim çünkü rakibimiz orta sahada fazla adam tutuyordu. Gedson hücumda enerjik bir oyun oynadı. İyi oynadı ve iki gol attı. Basit iki gol yedik. Cher Ndour sarı kart gördüğü için kendisini Onana ile değiştirdim."

"İÇERİDE DAHA FARKLI BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

"Lugano'yu iyi analiz ettik. İyi bir takım. Oynadıkları her takıma zorluk çıkardılar. Fenerbahçe'ye bir gol farkla kaybettiler. Bu turu oynamayı hak eden bir rakimiz oldu. İçeride daha farklı bir maç oynayacağız. Haftaya gruplara kalmak yolunda taraftarımız da bize fazlasıyla yardımcı olacaktır."

"ÇİMDE OYNAMAYI TERCİH EDERİM"

"Hollanda'da çok fazla sentetik zemin bulunuyor. Ben daha çok çimde oynamayı tercih ederim. Bugünkü şartlara uyum sağladık. Skoru bu anlamda iyi buluyorum. Türkiye'de çimde oynayacağız."

 

Giovanni van Bronckhorst'dan iddialı sözler: İçeride daha farklı bir maç oynayacağız! ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.