Giovanni van Bronckhorst'tan dikkat çeken açıklama: Bunun için çalışmıyoruz tabii ki!

Süper Lig'in 9. hafta maçında Beşiktaş, evinde Konyaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Müsabaka sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Beşiktaş, evinde Konyaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Müsabaka sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''2 GOL ATTIK, DAHA DA FAZLA ATABİLİRDİK''

"Galip geldiğimiz için mutluyum. 2 gol attık, daha da fazla atabilirdik. Skordan memnunum. 3. milli araya kadar olan bölüme 3 puanla başlamak önemliydi. Özel bir atmosferde oynadık. Kırmızı formayla çıktık, herkes kırmızı giymişti. Stadyum kıpkırmızıydı. Önümüzdeki hafta Cumhuriyet Bayramı, herkesin bayramı için kutluyorum. Taraftarımız da bu önemli günde mutlu ettik"

''BUNUN İÇİN ÇALIŞMIYORUZ TABİİ Kİ''

"Rekorlar önemli ama benim baktığım şey takımımı hazırlamak ve galibiyetler. Yaptığım şey bu, yapacağım şey bu. Rekorlar güzel. Benim için, kulüp için güzel. Bunun için çalışmıyoruz tabii ki. Ben takımımı zaferler için hazırlıyorum."

''LYON MAÇINDA MILOT OLMAYACAK''

"Bekleyip göreceğiz, uzun süredir aramızda olmayan oyuncular var. Milot belki dönebilir. Önümüzdeki günleri görmeliyiz. Lyon maçında Milot olmayacak. 3 günümüz var Lyon maçı için, hazırlanacağız. Sonra lige bakacağız. Avrupa'ya iki kayıpla başladık. Bugün yeni bir sakatlık yaşamadık, bu iyi. Umarım bu süre zarfından aramıza katılan oyuncular olur."

 

Giovanni van Bronckhorst'tan dikkat çeken açıklama: Bunun için çalışmıyoruz tabii ki! ile ilgili etiketler Beşiktaş Konyaspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Oğul Barzani Türkmen oy kotasını video ile yönlendirdi!

Irak’ta Kürt bölgesinde tiyatro olarak ifade edilen parlamento seçimi yapıldı. Seçimde Mesut Barzani’nin oğlu Mansur Barzani’nin, “Kukla Türkmen aday” Muna Kahveci lehine oy kullandığı ortaya çıktı. Oğul Barzani, seçim sonrası oy kullanmasını videoya çektirerek sosyal medyada yayınlattı. Barzani’nin çok konuşulacak bu davranışı ile oy yönlendirmesi yaptığı ve Erbil’de ki Türkmen kotasını, kendi partisi lehine tekrardan alacağı ifade ediliyor.