Giovanni van Bronckhorst'tan olay olacak açıklamalar: Biri bana bunu açıklasın?

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Beşiktaş, evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a 3-1'lik skorla mağlup oldu. Mücadele sonrası, Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, olay olacak açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Beşiktaş, evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Mücadele sonrası, Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, olay olacak açıklamalarda bulundu.

''HAK ETMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET''

"Garip duygular hissediyorum. İyi oynadık, gerçekten. Maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Maça ve oyuna bakınca, hak etmedik. Bir anlamda ders oldu, fırsatları gole çevirme konusunda. Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecesini oynadı. Oyuncularımla ilgili şikayet edeceğim bir durum yok. Skor istediğimiz bir skor değil. Her şeyimizi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidebiliriz."

''BİRİ BANA BUNU AÇIKLASIN''

"Evimizde oynadığımızda taraftarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Bize gerekiyorlar. İlk yarı, en iyi oyunumuzdu. Oyuncularla ilgili şikayet edeceğim bir şey yok. Her şeylerini verdiler. Skordan bağımsız olarak destek önemli. Maç içinde ıslıklamalar oldu. Anlamıyorum. Biri bana bunu açıklasın? Böyle bir performans sonrası böyle bir şey... Bu benim olduğum takımlarda hiç başıma gelmemişti."

 

Giovanni van Bronckhorst'tan olay olacak açıklamalar: Biri bana bunu açıklasın? ile ilgili etiketler Eintracht Frankfurt Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporumuz Heimlich manevrası! Malatya'da öğretmen öğrencisinin hayatını kurtardı

Son yıllarda sıkça rastlanan Heimlich manevrasıyla hayat kurtarma olaylarına bir yenisi Malatya'da eklendi. Öğretmen Yusuf Doğan, boğazına şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.