Giovanni van Bronckhorst'tan Vincent Aboubakar'a: "Seni oynatmayacağım"

Giovanni van Bronckhorst, Vincent Aboubakar ile Kamerunlu oyuncunun geleceğine dair bir görüşme gerçekleştirdi. Hollandalı teknik adam, Aboubakar'a, "Seni oynatmayacağım" dedi.

Transfer dönemini aktif geçirerek Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş'ta gözler ayrılacak oyunculara çevrildi.

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Vincent Aboubakar ile Kamerunlu oyuncunun geleceğine dair bir görüşme gerçekleştirdi.

"SENİ OYNATMAYACAĞIM"

Yapılan yüz yüze görüşmede Hollandalı teknik adam, Aboubakar'a, "Seni oynatmayacağım. Geleceğinle ilgili kararı sana bırakıyorum."ifadelerini kullandı.

Bu görüşme sonrası Aboubakar'ın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. 32 yaşındaki Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

(Takvim)

Giovanni van Bronckhorst'tan Vincent Aboubakar'a: "Seni oynatmayacağım" ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.