Giresun Güce'de Gelevera Deresi'ne foseptik suyu boşaltıldı iddiası! Belediyeden açıklama geldi...

Giresun'da Güce Belediyesi'ne ait bir vidanjörün foseptik atık suyunu Gelevera Deresi'ne boşalttığı iddiaları büyük tepki çekmişti. Görüntüler sonrası belediyeden açıklama geldi. Belediye iddia edilen suyun yağmur suyu olduğunu belirtti.

Giresun'un Güce ilçesinde doğaya foseptik atığı olarak boşaltıldığı iddia edilen suyun yağmur suyu olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bir süre önce il genelinde yaşanan kuvvetli yağışın en fazla Güce'ye düştüğü belirtildi.

"BAHSİ GEÇEN SU YAĞMUR SUYU"

Bu nedenle ev ve iş yerlerinin bodrum kat ve depolarında yer yer su baskınları meydana geldiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Fen İşleri Müdürlüğümüzce bodrum kat ve depolardan su çekilerek temizlenmiştir. Görüntülerde foseptik atığı diye servis edilen yağmur suyudur. Görüntü yeni olmayıp geçtiğimiz hafta yaşanmıştır. Görüntüyü çeken vatandaş kanalizasyon atığı zannederek belediyemize şikayette bulunmuş, bahsi geçen suyun yağmur suyu olduğu kendisine de ayrıca bildirilmiştir."

Giresun Güce'de Gelevera Deresi'ne foseptik suyu boşaltıldı iddiası! Belediyeden açıklama geldi... ile ilgili etiketler Giresun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.