Gökhan İnler kimdr? Hangi takımlarda oynadı?

Transfer döneminin bitmesine günler kala Beşiktaş orta saha için arayışlarını sürdürürken, siyah-beyazlılar eski futbolcusu Gökhan İnler'i gündemine aldı. Peki Gökhan İnler kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Transfer döneminin bitmesine günler kala Beşiktaş orta saha için arayışlarını sürdürürken, siyah-beyazlılar eski futbolcusu Gökhan İnler'i gündemine aldı. Medel'in 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibi Bologna'ya imza atması üzerine yönetim, boşluğu doldurmak için harekete geçti. Gonalons, Lemina ve son olarak da Thiago Maia ile görüşen İstanbul temsilcisi, Başakşehir'den Gökhan İnler'le de dirsek temasına başladı.
Peki Gökhan İnler kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

FİKRET ORMAN'DAN YEŞİL IŞIK

Daha önce Beşiktaş'ta oynayan ve Abdullah Avcı'nın Başakşehir'i çalıştırdığı dönemde de forma giyen yıldız futbolcuyu Avcı'nın çok istediği belirtildi. Başakşehir'de geride kalan 2 sezonda antrenman kaçırmayan ve 52 maça çıkan İnler'in de dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. Başkan Fikret Orman'ın da "Bizimle olmasını istiyoruz. Ondan faydalanmak amacındayız" diyerek transfere yeşil ışık yaktığı açıklandı. İnler'le bir kaç gün içinde sözleşme imzalanacak.

GÖKHAN İNLER KİMDİR?

27 Haziran 1984’te İsviçre’de dünyaya geldi. Olten, Solothurn ve Basel altyapılarında top koşturan İnler, 2004 yılında Basel takımında profesyonel futbola adım attı.

Aarau ve Zürich takımlarında oynayan deneyimli orta saha oyuncusu, 2007-11 yılları arasında Udinese ve 2011-15 yılları arasında Napoli’de forma giydi.

2015-16 sezonunda İngiltere Premier Lig şampiyonu Leicester City’nin kadrosunda bulunan Gökhan İnler, 2016-17 sezonu başında Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladı.

 

Gökhan İnler kimdr? Hangi takımlarda oynadı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.