Göksel Gümüşdağ karşılaşma sonrası konuştu: Cumhurbaşkanımızın maça gelmesi bizi onurlandırdı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir, San Marino ekibi La Fiorita takımını 6-1'lik skorla mağlup ederek büyük avantaj elde etti. Karşılaşma sonrası Turuncu-Lacivertliler'in Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir, San Marino ekibi La Fiorita takımını 6-1'lik skorla mağlup ederek büyük avantaj elde etti.

Karşılaşma sonrası Turuncu-Lacivertliler'in Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

''1 TANE DAHA ATABİLSEYDİK TÜRKİYE REKORUNU EGALE EDECEKTİK''

"İlk maçımız, bugün start verdik. San Marino takımı ile oynadığımız mücadelede aldığımız sonuçtan dolayı çok mutluyuz. Zannediyorum 51'inci Avrupa maçımız. En farklı galibiyetimiz 4-0'dı. 6-1 olunca bizi ayrıca mutlu etti. 1 tane daha atabilseydik Türkiye rekorunu egale edecektik. Hocamızı, oyuncuları tebrik ediyorum. Daha rövanşı, bundan sonraki maçlar var. Hep diyorum ya Başakşehir'in DNA'sında Avrupa var, inşallah burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

"3-4 BÖLGEYE TRANSFER YAPACAĞIZ"

"3-4 bölgeye transfer yapacağız. Hocanın verdiği rapor doğrultusunda çalışıyoruz. Daha transfer dönemi var. O süreci en iyi şekilde değerlendirip, hocamızın da uygun gördüğü oyuncuları, bizim de bütçemize uygun oyuncuları transfer etmeye devam edeceğiz."

"CUMHURBAŞKANIMIZIN MAÇA GELMESİ BİZİ AYRICA ONURLANDIRDI"

"Bugün Cumhurbaşkanımızın maça gelmesi bizi ayrıca onurlandırdı. Kendisi soyunma odasına inip hem teknik direktörümüzü hem de oyuncularımızı kutladı. Onun da buraya gelmesinden dolayı onur ve mutluluk duyduk. Kendisine Başakşehir ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Bu maçlar milli maç gibi. Taraftar yaz tatili olmasından dolayı yaklaşık 5-6 bin kişi vardı. Güzel de atmosfer vardı. Milli maç havasında güzel bir galibiyet oldu. Trabzon'u da tebrik ediyorum.''

''İNŞALLAH TÜRK FUTBOLU ADINA GÜZEL ŞEYLER YAPARLAR''

"Yeni federasyonu tebrik ettik. İnşallah Türk futbolu adına güzel şeyler yaparlar. Biz güzel şeyler yaptığı sürece destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlısı olsun."

 

Göksel Gümüşdağ karşılaşma sonrası konuştu: Cumhurbaşkanımızın maça gelmesi bizi onurlandırdı! ile ilgili etiketler Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi Göksel Gümüşdağ Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.