Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Süper Lig ekibi Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu bağlamda 'Göksel Gümüşdağ kim?' veya 'Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor?' gibi sorular merak ediliyor. Peki, Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Göksel Gümüşdağ hakkında merak edilenler...

Son günlerde spor dünyasında adından sıkça söz ettiren Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olacağı iddialarıyla gündemde. Başakşehir'in başarılı başkanı, futbol camiasında büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte, Göksel Gümüşdağ hakkında bilinmesi gerekenler...

Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KİMDİR?

Türk spor ve iş dünyasının önemli isimlerinden biri olan Göksel Gümüşdağ, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı olarak görev yapmaktadır. 10 Ekim 1972 tarihinde İstanbul'da doğan Gümüşdağ, aynı zamanda eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi 1. Başkanvekili olarak da tanınmaktadır.

Göksel Gümüşdağ, Anadolu Üniversitesi İktisat ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun olmuştur. İş hayatında ise Gümüşdağ Elektronik San. ve Tic. LTD'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak faaliyet göstermektedir. 2011 yılında Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı olmasının ardından TFF Başkan Vekili olarak atanan Gümüşdağ, Aydınlar'ın istifası sonrasında bu görevinden ayrılmıştır.

İBB Spor Başkanlığı görevini de üstlenen Gümüşdağ, 2014-2017 yılları arasında Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı yapmıştır. Bu dönemde Türk futboluna önemli katkılarda bulunmuş, kulüplerin birlik ve beraberliğini sağlamaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Emine Erdoğan'ın yeğeniyle evli olan Gümüşdağ, iki çocuk babasıdır. Aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir ve eğitim alanında da katkılarını sürdürmektedir.

Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Göksel Gümüşdağ
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.