Gönül Dağı 14. bölüm!

Gönül Dağı 14. bölüm izlenmek için yayında. TRT 1'de Cumartesi akşamları ekrana gelen ve 30 Ocak akşamı izleyicisinin karşısına çıkan Gönül Dağı 14. bölüm canlı yayınla TRT'de olacak. Peki, Gönül Dağı 14. yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı 14. bölüm izlemek isteyenler bu akşam da ekran başında olacak. TRT 1'in sevilerek takip edilen dizisi Gönül Dağı, yeni bölümünde neler olacak? Gönül Dağı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GÖNÜL DAĞI 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“Dilek’in evinde elektrikler kesilir. Anne-kız bu problemi çözmeye çalışır, fakat sorun çözümsüz bir noktadadır. Onların yardımına Taner yetişir ve onlara özel bir icad geliştirerek sorunu çözer. Kısa sürede geliştirdiği bu icad, kasabanın da dikkatini çekecektir.

Gönül Dağı 14. bölüm!

Veysel ve Cemile, Dişçi Musa’nın evine taşınmaya kararlıdır. Bu taşınmaya karşı olan Döndü, onları vazgeçirmek için ne yapacaktır? Asuman’ın gönderilmesine engel olamayan Ramazan, bu durumu kabullenemez ve Ankara’ya doğru yola çıkar. Ramazan, Asuman’ı alıp kasabaya geri getirebilecek midir?

Gönül Dağı 14. bölüm! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.