Gönül Dağı 8. bölüm

Gönül Dağı 8. bölüm full izle! Gönül Dağı 8. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde TRT 1'de. Peki, Gönül Dağı yeni bölümde neler yaşanacak?

Gönül Dağı 8. bölüm izle linki araştırılmaya başlandı. TRT 1'de cumartesi akşamları yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Gönül Dağı 8. bölüm tek parça trt 1 youtube kanallarından izlenebilecek. Peki, Göül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GÖNÜL DAĞI 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 8. bölüm özeti

Uçağın çalınması sadece Taner ve amcaoğullarını değil, tüm kasabayı derinden üzmüştür. Tüm kasabalı elbirliğiyle uçağı aramaya koyulurken herkesin aklında tek bir soru vardır: Uçağı kim çaldı? Dilek’e henüz duygularını açamayan Taner, bu sefer kararlı bir şekilde aşkını ilan etmeye karar verir. Dilek’in buna cevabı ne olacaktır? Veysel ile Cemile’nin evliliklerinde aldığı karar nedir? Asuman’ın Ramazan’a kendini affettirebilmek için yapacağı büyük sürpriz ne olacaktır? Ortadan kaybolan Sefer’in büyük sırrına şahit olan Zahide ne yapacaktır?

 

Gönül Dağı 8. bölüm ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 8. bölüm tek parça gönül dağı yeni bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.