Gönül Dağı Dizisinde Bütün Kasabalı Nereye Gidiyor? Gönül Dağı 50. Bölümde Sürpriz Var!

Sıcacık hikayesiyle her hafta izleyenlerin kendinde bir şeyler bulduğu Gönül Dağı dizisinin son bölümü ile yine zirvedeydi. Elif'in babası ile öğrendiği gerçekler herkesin malumuydu. Diğer yandan Gönül Dağı 50. bölüm fragmanında tüm kasabalının minibüse binip gittiği görüldü. İşte Gönül Dağı 50. bölüm fragmanı...

Gönül Dağı 50. bölümde neler olacak sorusu şimdiden merak konusu oldu. Anadolu'nun hikayesini anlatan ve her Cumartesi akşamı izlenme rekorları kıran Gönül Dağı'nda bu hafta Elif'in gerçeklerle yüzleşmesi damga vurdu. Gönül Dağı Dizisinde Bütün Kasabalı Nereye Gidiyor? Gönül Dağı 50. Bölümde Sürpriz Var!

Gönül Dağı 50. bölüm fragmanı yayınlandı. 29 Ocak 2022'de yayınlanan 49. bölümde Elif'in babası ile ilgili öğrendiüi gerçeklerden bir tek Elif'in haberi yoktu. Zira dizinin izleyenleri geçtiğimiz haftadan bu yana bu gerçeği biliyordu.

Öte yandan yayınlanan yeni bölüm fragmanında tüm kasabalının minibüsle bir yere gittiği görüldü. Eğlence anların yaşandığı sahne ile ilgili Sefer'in ameliyatına gidildiğine dair yorumlar yapıldı.

Gönül Dağı 50. bölüm 5 Şubat 2022 Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

 

 

 

Gönül Dağı Dizisinde Bütün Kasabalı Nereye Gidiyor? Gönül Dağı 50. Bölümde Sürpriz Var! ile ilgili etiketler gönül dağı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.