Gönüllü iki doktor, Kiev'de bombalar altında evlendi

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Başta başkent Kiev ile çeşitli şehirlerde bombalar patlıyor ve çatışmalar sürüyor. Ancak aşklar da filizleniyor. Kiev yakınlarında bulunan bir hastanede, askerlerin tedavisi için gönüllü olarak çalışan Pavlik Dmytro ve Simonova Maria adlı doktorlar, arkadaşlarının şahitliğinde, bombalar altında evlendi.

"Aşk, tüm engellerin önünde ve ardındadır", "Aşkın aşamayacağı hiçbir engel yoktur." ve "Aşk zaman, mekan ve düşman tanımaz. Ölümsüzdür." sözleri, Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir kez daha gerçek oldu.

SAVAŞTA AŞK BAŞKADIR

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş tüm hızıyla devam ediyor. Başta başkent Kiev ile çeşitli şehirlerde bombalar patlıyor ve her gün yüzlerce asker ve sivilin yaşamını yitirdiği çatışmalar aralıksız sürüyor. Saldırılarla her yer adeta cehenneme dönerken, kan, ölüm ve gözyaşları her yere hakim olurken, adeta "Savaşta aşk başkadır" sözünü hatırlatan gelişmeler de oluyor.

Gönüllü iki doktor, Kiev'de bombalar altında evlendi

SAVAŞIN 5.GÜNÜNDE GÖNÜLLÜ İKİ DOKTOR HASTANEDE EVLENDİ

SuperHaber, savaşın tam ortasında ilginç fotoğraflara ulaştı. Bu fotoğraflar, savaşta aşkların da filizlendiğini ortaya koydu. Savaşın beşinci gününde, Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarında bulunan bir hastanede, askerlerin tedavisi için gönüllü olarak çalışan Pavlik Dmytro ve Simonova Maria adlı doktorlar,arkadaşlarının şahitliğinde, bombalar altında evlendi.

Gönüllü iki doktor, Kiev'de bombalar altında evlendi - Resim : 2

GÖNÜLLÜ DOKTORLARIN EVLİLİĞİNİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DİREKTÖRÜ İMZALADI

Henüz 27 yaşında genç bir stajyer olan damat doktor Pavlik Dmytro ile 26 yaşındaki gelin doktor Simonova Maria, arkadaşlarının şahitliğinde, Kiev Bölge Sağlık Müdürlüğü direktörünün imzası ile hayatlarını birleştirdi.

Rusya'nın ülkelerine saldırmasıyla çok zor günler geçirdiklerini söyleyen, güney Ukrayna Kherson bölgesinden damat ile Nova Kahovka şehrinden gelin gönüllü doktor çift çok mutlu oldukları ifade etti.

Gönüllü iki doktor, Kiev'de bombalar altında evlendi ile ilgili etiketler Ukrayna evlilik Savaş Rusya Ukrayna savaşı Pavlik Dmytro Simonova Maria
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.