Gözler MKYK toplantısında... AK Parti'de bazı Genel Başkan Yardımcıları görevden alınabilir

Yerel seçimler sonrası değişim sürecine giren AK Parti'nin kulislerinde bazı Genel Başkan Yardımcılarının görevden alınabileceği konuşuluyor. Bayrak değişimleri için gözler MKYK toplantısında.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından değişim sürecine giren AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı şimdiden esmeye başladı. 

Tabandan tavana sistemini uygulamayı ön gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün başlayan MKYK toplantısında bazı başkan ayrdımcılarını görevden almayı düşündüğü gelen kulis bilgiler arasında. 

31 MART SONRASI YENİ YOL HARİTASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı her adımı yol arkadaşları ile birlikte tartıştı, yeni yol haritasını belirlemek için toplantılar düzenledi.

ERDOĞAN: KİMSEYİ KIRMADAN BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK

Erdoğan ve kurmayları eylülde yapılacak olan olağan kongre sürecine kadar sistemli bir hazırlık dönemi yönetiyor. Seçimlerden sonra Batman ve Rize il başkanları ile başlayan değişim süreci il ve ilçe başkanlıkları ile devam etti.

Erdoğan, son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı.

BAZI GENEL BAŞKAN  YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINABİLİR

Gözler bugün başlayan MKYK toplantısına çevrilirken, parti kulislerinde MKYK toplantısında bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor.

Ekimde başlayacak yeni dönemde Meclis grup yönetiminde de bazı değişiklikler olabileceği belirtilirken, kabinede yeni bir değişimin ise kongre takvimi ile paralel gerçekleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı bürokrasisinde beklenen değişimin de yine kısa süre içinde gerçekleşeceği öngörülüyor.

 

Gözler MKYK toplantısında... AK Parti'de bazı Genel Başkan Yardımcıları görevden alınabilir ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti MKYK
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.