Göztepe Beşiktaş özet izle

Süper Lig’de son hafta maçında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş rakibi Göztepe karşısında deplasmanda 2-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. İşte Göztepe Beşiktaş maçı geniş özeti izle…

Süper Lig’de sezonun son haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Göztepe’yi 2-1 devirerek şampiyon oldu. Beşiktaş’a bu muhteşem zaferi getiren golleri Vida ve Ghezzal atarken Göztepe’nin tek golü A. Öztürk’den geldi.

Beşiktaş aldığı 2-1’lik galibiyet ile sezonu şampiyon tamamladı. Siyah beyazlıların takipçisi Galatasaray ise sahasında Yeni Malatyaspor’u 2-1 devirmesine rağmen averajla 2. oldu.

Göztepe Beşiktaş özet izle

10' GOL! Ghezzal'ın arka direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Welinton topu kale sahasına doğru indirdi. O bölgede topla buluşan Vida topa dokundu ve fileleri havalandırdı.

24' GOL! Berkan'ın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Atınç topu indirdi. Arka direkte yapılan kafa vuruşu direkten dönüp Alpaslan'ın önünde kaldı. Alpaslan topa dokundu ve topu ağlara gönderdi.

67' PENALTI! Sol kanattan ceza sahasına sokulan Larin'in ortasında savunmadan dönen top yeniden Larin'e geldi. Larin, Alpaslan'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

69' GOL! Penaltı atışını Ghezzal kullandı ve topu filelere gönderdi.

Beşiktaş'ın da ilk 11'i belli oldu: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Gökhan Töre, Ghezzal, Nkodou, Larin.

Göztepe'nin ilk 11'i belli oldu: İrfan Can, Murat, Alpaslan, Atınç, Berkan, Esiti, Obinna, Soner, Halil, N'Diaye, Jahovic.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ GENİŞ ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Göztepe Beşiktaş özet izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.