Göztepe - Fenerbahçe maçında Ali Koç'a saldıran şahıs gözaltına alındı!

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Müsabaka esnasında Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç'a saldıran akreditasyon kartlı kişi gözaltına alındı.

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

Müsabaka esnasında Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç'a saldıran akreditasyon kartlı kişi gözaltına alındı.

OLAY NASIL OLDU?

Deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu için o bölüme giden ve desteğini gösteren Başkan Ali Koç'a yabancı madde yağdı. Yüzüne yabancı madde isabet eden Başkan Koç, Göztepe akreditasyonlu bir şahıs tarafından itilerek yere düştü. Koç saha kenarında yere düştükten sonra tribünden bir kişi sahaya girerek saldırdı. 

KADİR SAĞLAM OYUNU DURDURDU

Tribünlerden atılan su şişesi Koç'un yüzüne isabet etti. Devamında arkasından gelen Göztepe akreditasyonlu bir şahıs birisi tarafından itilen Başkan Ali Koç, yere düşerken yabancı madde yağmaya devam etti. Göztepe tribünlerinden Başkan Koç'un aleyhine yoğun tepki gösterilirken karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam, oyunu kısa bir süreliğine durdurdu.

TUTUKLANIP POLİSLER TARAFINDAN KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Olayların durulmasının ardından Koç, tekrar protokol tribünündeki yerine geçti. Sahaya inen ve Başkan Ali Koç'u itip yere düşüren Göztepe akreditasyon kartlı kişi ise tutuklanıp polisler tarafından karakola götürüldü.

ALI KOÇ'A SALDIRAN KİŞİ İÇİN FLAŞ İDDİA

Öte yandan Sözcü'den Ümit Genç'in haberine göre Başkan Koç'a arkadan iterek saldırı gerçekleştiren şahıs Fatih Özkan'ın 1 yıl önce Göztepe - Altay derbisindeki büyük olaylar sonrası 'kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardım'dan cezalandırılması talep edilmişti.

 

Göztepe - Fenerbahçe maçında Ali Koç'a saldıran şahıs gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.