Göztepe-Fenerbahçe maçının olay adamı Fatih Özkan özür diledi

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 sona eren ligin ikinci hafta maçında yaşanan olaylar, spor kamuoyunu uzun süre meşgul etmişti. Fatih Özkan'dan özür mesajı geldi.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç’u iterek düşmesine sebep olan Fatih Özkan’ın mahkemelerde suç dosyasının son derece kabarık olduğu ortaya çıktı.

Ali Koç’a saldırdıktan sonra polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırılan Özkan, kıyafet değiştirdikten sonra stattaki görevine devam etti. Özkan’ın gözaltına alınmadığı fotoğraflarla kanıtlanınca, maçın ertesi günü tekrar gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Özkan çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırıldı.

Maçın ardından Göztepe taraftarı Fatih Özkan, yaşanan tatsız olaylar nedeniyle bir özür mesajı yayımladı.

Özkan, mesajında, 17 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşen maçta meydana gelen olayların bir tarafı olarak duyduğu üzüntüyü dile getirerek, kamuoyunun bu olay nedeniyle daha fazla meşgul edilmemesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, her iki kulübün taraftarlarının yıpratılmaması adına, başta kamuoyu olmak üzere Göztepe Spor Kulübü, kulüp onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğini ifade etti.

Göztepe-Fenerbahçe maçının olay adamı Fatih Özkan özür diledi

Göztepe-Fenerbahçe maçının olay adamı Fatih Özkan özür diledi ile ilgili etiketler Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.