Göztepe'ye sakatlık şoku...

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşan ve maçtan 3-1 yenik ayrılan Göztepe'de sakatlanan Traore'nin 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşan ve maçtan 3-1 yenik ayrılan Göztepe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Adama Traore 6 ay sahalardan uzak kalacak. Ayrıca Lamine Gassama'nın da sakatlandığı duyuruldu.

Göztepe'nin yaptığı açıklama...

Sağlık heyetimiz, Kasımpaşa maçında sakatlanan oyuncularımız Adama Traore ve Lamine Gassama hakkında açıklamada bulundu.

Adama Traore: Oyuncumuz Adama Traore'de ön çapraz bağ yırtığı saptandı. Operasyonu planlanan oyuncumuz için 6 aylık bir tedavi süreci ön görülmektedir.

Lamine Gassama: Oyuncumuz Lamine Gassama'nın sol kasık adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve kanama saptandı. Oyuncumuzun tedavisine başlandı.

Oyuncularımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Göztepe'ye sakatlık şoku... ile ilgili etiketler Göztepe traore
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.