Gözyaşları Narin için: Batuhan Karadeniz, Hakan Gündoğar ve Engin Baytar üzüntüden yayın yapamadı

Ünlü futbol yorumcusu Batuhan Karadeniz, YouTube'daki milli maç yayını sırasında Narin Güran için gözyaşlarına hakim olamadı ve yayın yapmak istemediği için stüdyoyu terk etti. Aynı yaşta kızları olan Hakan Gündoğar ile Engin Baytar canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayeti sonrası Türkiye - İzlanda milli maçında tribünler "Narin" diye bağırdı. Kamuoyu suçluların bir anca ortaya çıkarılmasını en ağır cezaları almasını bekliyor.

Kimi siyasetçiler idam geri gelsin açıklaması yaparken sosyal medyada bu görüşü savunanların sayısı da az değil.

Milli maç sonrası yayına giren "İlk 11" isimli YouTube kanalında yorumcular Narin için gözyaşı döktü.

ÜZÜNTÜDEN YAYIN YAPAMADILAR

Hakan Gündoğar'ın moderatörlüğünü yaptığı programda kelimeler, yorumculardan eski Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar'ın boğazına düğümlendi. Batuhan Karadeniz ise gözyaşları içinde şunları söyleyebildi:

"Bir kız babası olarak nasıl konuşulur bilmiyorum Sayın cumhur başkanımiza sesleniyorum lütfen bir kere de olsa idam gelsin 9 yaşında bir kız çocuğun cesedini dereye atacak kadar şerefsiz haysiyetsiz insanların bulundugu ülkede olmaktan son derece nefret ediyorum

Bunları Asın Ya Bir Kerelik Asın"

 

Gözyaşları Narin için: Batuhan Karadeniz, Hakan Gündoğar ve Engin Baytar üzüntüden yayın yapamadı ile ilgili etiketler Batuhan Karadeniz Narin Güran
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.