Gri kategoriye bir çizik daha: 4 şehidimizin sorumlusu terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 askerimizin şehit edildiği saldırının sorumlularından olan ve gri kategoride yer alan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. 4 jandarmamızın ŞEHİT, 2 jandarmamızın yaralandığı eylemlere katılan ve gri kategoride yer alan bir terörist daha etkisiz hale getirildi.

Jandarma komandolarımızın ISRARLI VE KARARLI takipleri sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas kuruldu.

Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde GRİ KATEGORİDE bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi."

Gri kategoriye bir çizik daha: 4 şehidimizin sorumlusu terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.