Gülen için ayet paylaştı, sosyal medya ayaklandı

Yazar Abdurrahman Dilipak'ın terör örgütü elebaşı Gülen'in adnıdan paylaştığı mesaj büyük rahatsızlık yarattı.

Abdurrahman Dilipak, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölümünün ardından sosyal medya platformu X'te bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım, Gülen'in ölümü üzerine bir ayet paylaşıp, "Gülen ölmüş. İnan lillahi ve inna aleyhi raciun. Allah'tan geldik ve Allah'a döndürüleceğiz. Gülen ve ağlayan adamın öbür dünyada gülecek mi, ağlayacak mı olduğunu o zaman göreceğiz. Gülencileri güldüren ve ağlatanların da hesabı o gün görülecek. Bu günü şahidliklerin çoğu o gün geçerli olmayancak sanıyorum" ifadelerini içeriyordu.

Skandal niteliğindeki bu paylaşım, AK Parti'ye yakın isimler arasında da büyük bir tepki uyandırdı. Avukat Burak Bekiroğlu, Dilipak için "ivedilikle gözaltına alınması" çağrısı yaptı ve "Oranı buranı oynatma Dilipak. Şeytanın arkasından dua ediyorsun. En son dayanamadın nasıl gizlice terörist elebaşına hayran olduğunu bugün içinden çıkarttın" dedi.

Gülen için ayet paylaştı, sosyal medya ayaklandı

Türkiye gazetesi yazarı ve TGRT Haber sunucusu Cem Küçük de "Allahım aklımıza mukayet ol. Bu ne rezil açıklama böyle" diye tepki gösterdi.

Bu tepkilerin temelinde, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Türkiye'de darbe girişimi dahil birçok suçla ilişkilendirilmesi ve bu nedenle toplumun geniş kesimlerinde nefret figürü haline gelmesi yatıyor.

Dilipak'tan yeni paylaşım

Dilipak tepki çeken Gülen paylaşımının ardından yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı:

"Bu dünyada tartışıp durduğumuz şeylerin hakikati bize öbür dünyada gösterilecektir. Bana sorarsanız gülen CIA nın türkiyedeki teşaronudur. Bu konuyla ilgili 90 ların başından itibaren bir çok yazım var. Birileri bu adamın peşinden koşarken ben hep bu tehdide dikkat çektim. Bu bağlantıyı kuran da dönemin MİT müsteşarı Fuat Doğudur.

Onu diyanetle ilişkilendiren de DİB başkan yardımcısı Yaşar Tunagür’dür. İpler kopada kadar her istediklerini aldılar Paralel Devlet olarak. Düne kadar kadar bu konuda kendilerini uyaran birine trollerini saldırtanlar, bu konuda uluslararası sistemin kirli oyunlarını doğru anlamaya çalışsınlar. Kendi içlerindeki FETÖ nün zihniyet ikizlerine baksınlar Evet her nefis ölümü tadacaktır. Ondan geldik Ona döndürüleceğiz. O gün kim ağlayacak kim gülecek göreceğiz, o gizlenenlerin açıklandığı günde... Nasıl bilirsiniz derseniz yarın bu konuyu da yazacağım."

Gülen için ayet paylaştı, sosyal medya ayaklandı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Suriye'de sokak ortasına füze saldırısı: Ölü ve yaralılar var!

Suriye'nin başkenti Şam'da bir araca düzenlenen füze saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.