Gündoğdu Gıda kaç lot verir? Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Gündoğdu Gıda, halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, Gündoğdu Gıda halka arz' veya 'Gündoğdu Gıda halka kaç lot' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Gündoğdu Gıda kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Gündoğdu Gıda halka arz detayları haberimizde...

Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri San. ve Dış Tic. A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan halka arz süreciyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Şirket, iki gün boyunca talep toplama işlemlerini gerçekleştirecek. Halka arz büyüklüğünün 350 milyon TL olarak belirlendiği süreçte, halka açıklık oranı ise %25,64 olarak açıklandı. Peki, Gündoğdu Gıda kaç lot verir? Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? İşte detaylar...

Gündoğdu Gıda kaç lot verir? Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

GÜNDOĞDU GIDA HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Gündoğdu Gıda halka arzında, dağıtılacak pay miktarı katılım sayısına göre değişiklik gösterecek. Tahmini olarak, 300 bin katılımda 90 lot (2160 TL), 1.1 milyon katılımda ise 25 lot (600 TL) dağıtılması bekleniyor.

GÜNDOĞDU GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Gündoğdu Gıda'nın halka arz süreci, 15-16 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Bu iki gün boyunca yatırımcılar taleplerini iletebilecek.

Gündoğdu Gıda, halka arzdan elde edilecek gelirin %85’ini işletme sermayesi olarak kullanmayı planlarken, %15’lik kısmını ise güneş enerjisi santrali (GES) kurulumuna ayırmayı hedefliyor. Bu strateji, şirketin sürdürülebilir enerji projelerine olan ilgisini gösteriyor.

GÜNDOĞDU GIDA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Şirketin payları, katılım endeksine uygun olarak değerlendiriliyor ve bireysel yatırımcılara eşit şekilde dağıtılacak. Ancak, halka arz sırasında T1 ve T2 bakiyelerinin kullanılamayacağı belirtildi.

Gündoğdu Gıda’nın halka arz süreci, yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Halka arz detaylarına ilişkin daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen yatırımcılar, belirtilen tarihlerde bankalar üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Gündoğdu Gıda kaç lot verir? Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.