Güney Kore’de pil fabrikasında patlama! Yangında en az 21 kişi öldü: İtfaiyeciler cesetleri bulamıyor

Güney Kore'nin başkenti Seul'de bulunan bir lityum pil fabrikasında patlama meydana geldi. Yerel itfaiye yetkilisi Kim Jin-young yangının kontrol altına alınamadığını ve bu sebeple binaya girip kurtarma operasyonu yapılamadığını bildirdi. Patlamanın ardından çıkan yangında en az 21 kişinin öldüğü bildirildi.

Güney Kore'de başkent Seul'ün güneyindeki Hwaseong'da bir lityum pil fabrikasında patlama meydana geldi.

20 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlamanın ardından çıkan büyük yangında en az 21kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yerel itfaiye yetkilisi Kim Jin-young, yangının bir depoda bir dizi yüksek derecede yanıcı pil hücresinin patlamasından sonra çıktığını bildirdi.

KURTARMA OPERASYONU DÜZENLENEMİYOR

Kim, pazartesi sabahı meydana gelen patlamanın ardından yaptığı açıklamada "Hala içeri girip kurtarma operasyonu düzenleyemiyoruz. Yangını kontrol altına aldıktan sonra yapacağız" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Şu anda 21 işçinin ismi bilinmiyor. Şirketten sağlanan bağlantılarla onların nerede olduğunu takip etmeyi planlıyoruz."

Güney Kore’de pil fabrikasında patlama! Yangında en az 21 kişi öldü: İtfaiyeciler cesetleri bulamıyor ile ilgili etiketler Güney Kore patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.