Güney Koreli 27 yaşındaki şarkıcı Kim Jong-hyun hayatını kaybetti!

Güney Kore'nin sevilen gruplarından SHINee'nin üyesi olan genç sanatçı Kim Jong-hyun, bilinci kapalı bir şekilde hastaneye götürülmesinin ardından hayatını kaybetti. Yonhap haber ajansı, 27 yaşındaki Kim'in ölümün nedeninin intihar olabileceğini aktardı.

Güney Kore'nin meşhur eğlence dünyası bir kurban daha verdi. K-Pop (Güney Kore pop müziği) dünyasının en bilinen gruplarından SHINee'nin 27 yaşındaki üyesi Kim Jong-hyun, başkent Seul'de medya sektörünün kalbi olarak da bilinen Gangnam'daki evinde yerel saatle 18.10 sıralarında bilincini kaybetmiş bir halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Kim'in hayatını kaybettiği açıklandı.

KIZ KARDEŞİ BİLİNCİ KAPALI HALDE BULDU

Polis, Kim’in kız kardeşinin acil yardım hattını arayarak, kardeşinin intihar edebileceği ihbarını paylaştığını aktardı. Kardeşini Gangnam'daki evinde bilinci kapalı şekilde hareketsiz yatarken bulan kız kardeşi, sağlık ekiplerini ve yetkililere haber verdi. Yetkililer, kalbi durmuş halde yakınlardaki bir hastaneye kaldırılan Kim’in yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemediğini belirtti.

ZEHİRLİ GAZ SOLUYARAK ÖLMÜŞ

Yapılan açıklamada, şarkıcının ölüm sebebinin ilk belirlemelere göre karbonmonoksit zehirlenmesi olduğu bildirildi. Evde bir kızartma tavası içinde kömür briketi bulan polis, Kim’in zehirli gaz soluyarak öldüğünü düşünüyor.

Kız kardeşi, Kim’in kendisine "Lütfen gitmeme izin ver. İyi olduğumu söyle. Son veda" yazılı not bıraktığını, bu nedenle kardeşinin intihar ettiğini düşündüğünü ifade etti.

İNTİHAR ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Yonhap haber ajansı, Kim'in intihar etmiş olabileceğini yazdı.

​5 üyesi bulunan ve ilk albümlerini 2008'de piyasaya süren grup, tüm dünyada K-Pop dinleyicilerinin en çok bildiği gruplar arasında yer alıyor.

Ekran_Resmi_2017-12-18_15.28.15

SHINEE GRUBU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Yaklaşık dört yıl kadar önce giderek hareketlenmeye başlayan Kpop piyasası yepyeni bir grupla tanıştı. Beş adet gencecik çocuktan oluşan bu grup daha ilk performanslarını sergilerken bile kalabalıktan coşkulu bir tezahürat almayı başarmıştı. İngilizce’de parlamak anlamına gelen shine fiilinin sonuna gelen ee eki kelimeye parıldayan kişi anlamını katıyordu. Bu SHINee’nin spot ışıkları altında parlayacak kariyerinin başlangıcı oldu.

SM Entertainment bugüne kadar çıkardığı tüm grupları büyük kitlelere sevdirebilmiş bir şirket. Eğer Kore popunu seviyorsanız, kuşkusuz şirketten çıkan gruplar bunu en iyi yansıtacak kişiler olacaktır. Zira Kpop, Pop müziğin anavatanı olarak kabul edebileceğimiz Amerika’ya öykünür belki ama Koreli olduğunu, Asyalı yönünü de unutmaz. SM’den çıkan gruplar bu anlamda olmaları gereken hizadadır.

Onew

Grubun yaşça en büyük üyesi ve lideridir. Kadife sesiyle şarkılara yadsınamayacak bir güzellik katan Onew, sadece şarkı söyleme konusunda değil tüm SHINee üyeleri gibi dans etme konusunda da iddialı. Bunun haricinde şarkı sözü de yazıyor, sunuculuk da yapıyor, müzikallerde de rol alıyor. Dizilerde ufak rollerde görünmüşlüğü de vardır. Kısacası on parmağında on marifet.

Onew en çok tavuk aşkıyla ve sakarlıklarıyla tanınan bir üye. Sahnede yuvarlanan bir şey görürseniz bilin ki o Onew’dir.

maxresdefault_1

Jonghyun

Grubun güçlü sesi Jonghyun kesinlikle şarkı söylemek için doğmuş diyebiliriz. Üstelik benim çok sevdiğim Juliette, Obsession (itinayla tıklayınız) gibi şarkıların sözleri de ona aittir yani o alanda da iddialıdır. Yeni albümde de yine Minho ve Onew ile beraber söz yazımına katkıda bulunduğu biliniyor.

Jonghyun-Jonghyun_1464243196_af_org

Key

Grubun güzel sesli bir diğer üyesi Key, ballad da söyleyebilir rap de. Hayranları tarafından diva olarak bilinir, bunda moda merakı, lafı gediğine koymaları, beklenmedik manyaklıkları ve kız gruplarına zaafı gibi pek çok şeyin etkisi vardır. Key grubun en sosyal ve diğer idollerle en rahat arkadaşlık kuran üyelerindendir. Hatta kendisi gibi 91’li idollerden oluşan ve bizzat kendisinin kurduğu bir “91liner” grubu da vardır- yine divalık yapmış yani. Grupta kimler yok ki, 2AM’den Jinwoon, FT Island’dan Jaejin, Beast’ten Dongwoon, MBLAQ’ten Mir, Infinite’ten Woohyun, After School’dan Nana, Miss A’den Min ve Kara’dan Nicole. Key an itibariyle ilk müzikalinde de rol almaktadır.

SHINee-Key_1491912096_af_org

Minho

Grubun bariton sesli rapperı Minho, ayrıca uzun boyu sayesinde en erkeksi görünen üyedir. Bu sayede modellik de yapmıştır. Ayrıca sunuculuk konusunda da grubun en çok tercih edilenlerindendir. Bu yüzden grubun en çok TV’de salınanlarından olmuştur. Minho aynı zamanda Super Junior’dan Eunhyuk ve Donghae ile yakın dosttur, bu yüzden bazı hayranlar ona “hyungwhore” gibi bir lakap da bulmuştur.

SHINee-Minho_1449593407_af_org

Taemin

Grubun en çok ilgi çeken üyelerinden olan Minnie aynı zamanda maknaedir. Grubun baş dansçısı olduğundan onsuz bir SHINee düşünülemez diyebiliriz. Ayrıca ses anlamında çok sıkı çalışmaktadır ve giderek abilerine yetişmektedir. Bunu Immortal Song 2 programında da kanıtlamıştır. Aslında SHINee’yi yakından izleyen bilir ki Taemin sesini geçen yıl Jong ameliyat olduğunda onun kısımlarını söyleyerek zaten kanıtlamıştı.

Taemin

Güney Koreli 27 yaşındaki şarkıcı Kim Jong-hyun hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler İntihar kim jong-hyun shınee shinee üyeler
GÜNÜN VİDEOSU

Yurt dışındaki liderleri iş adamlarını belirliyor, Türkiye'deki çete üyeleri çöküyor

Türkiye'de son dönemde türeyen ve motosikletli suikast eylemleriyle adını duyuran Daltonlar çetesine Bursa'dan İstanbul'a uzanan operasyonla büyük darbe vuruldu. Azerbaycanlı iş insanına silahlı saldırı düzenleyen iki motosikletlinin 17 ve 18 yaşında olması dikkat çekti.