Gürz-12 Operasyonu: Komandolar bölücü örgütün inine girdi, mühimmatlar imha edildi

Şırnak kırsalında düzenlenen 'Gürz-12 Operasyonu'nda PKK’lı teröristlerin mühimmat depoladığı mağara imha edildi. Terör örgütünün lojistik amaçlı kullanmak ve eylem yapmak için hazırladığı mağara temizlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Gürz-12 Operasyonu'nun detaylarını paylaştı.

Yerlikaya'nın X hesabından paylaştığı bilgiye göre, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, bölücü terör örgütüne yönelik Şırnak kırsalında yer alan Cudi Dağı bölgesinde düzenlenen operasyonda; teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı bir mağaranın tespit edilmesi sonucu 753 el bombası, 11 piyade tüfeği, 5 keskin nişancı tüfeği, 3 roketatar, 2 makineli tüfek, 1 havan, 2 kilogram patlayıcı madde ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. 

365 GÜN OPERASYON VAR

Operasyonları gerçekleştiren jandarmayı tebrik eden Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" dedi. 

Gürz-12 Operasyonu: Komandolar bölücü örgütün inine girdi, mühimmatlar imha edildi

Gürz-12 Operasyonu: Komandolar bölücü örgütün inine girdi, mühimmatlar imha edildi ile ilgili etiketler Şırnak Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.