Güzel Aşıklar Diyarı setinde dram: Kostüm asistanı yaşam mücadelesi veriyor

Güzel Aşıklar Diyarı dizisinin setinde yaşanan beklenmedik ve trajik bir olay, dizi ekibini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Edinilen bilgilere göre, dizinin kostüm asistanı Melek Üstündağ set ekibi ile vedalaştıktan hemen sonra köprüden atlayarak intihar girişiminde bulundu ve ağır yaralandı.

Ürgüp'te çekimleri devam eden "Güzel Aşıklar Diyarı" dizisinin setinde beklenmedik bir olay yaşandı. Dizinin kostüm asistanı Melek Üstündağ, set ekibiyle vedalaştıktan sonra intihar girişiminde bulundu. 

Olay, dizinin çekimlerinin aralıksız sürdüğü bir dönemde yaşandı. Üstündağ'ın, set ekibiyle son derece samimi olduğu ve herhangi bir sorun yaşadığına dair bir belirti bulunmadığı öğrenildi. Ancak, psikolojik sorunları olduğu ve bir süredir ilaç kullandığı iddia ediliyor.

Güzel Aşıklar Diyarı setinde dram: Kostüm asistanı yaşam mücadelesi veriyor

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Üç gün önce meydana gelen olayda, çekimlerin tamamlanmasının ardından Üstündağ, set ekibiyle vedalaştı. Daha sonra set aracına binerek köprüye yakın bir noktada durdu ve araçtan inerek kendisini aşağı bıraktı. Ağır yaralanan Üstündağ, hemen hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

DİZİ EKİBİ ŞOKTA

Bu beklenmedik olay, dizi ekibini ve oyuncuları büyük bir şok yaşadı. Başrollerinde Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi isimlerin yer aldığı dizi, henüz yayına başlamadan bu trajik olayla gündeme geldi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, Üstündağ'ın intihar nedenini araştırıyor.

Güzel Aşıklar Diyarı setinde dram: Kostüm asistanı yaşam mücadelesi veriyor ile ilgili etiketler intihar Yaşam
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail, Lübnan'ı yasaklı bomba ile vuruyor: Ülkenin güneyi ateş aldı!

İşgali büyütmek isteyen katil İsrail, Lübnan'a yönelik kara harekatına başladı. İsrail unsurlarının, tank ve topçu atışlarıyla birlikte Lübnan sınırına doğru ilerlediği bildiriliyor. Bununla birlikte, işgalci İsrail ordusu Güney Lübnan'ı fosfor bombaları ile vuruyor. O anlar kameralara böyle yansıdı.