Güzellik sektörüne fenomen darbesi! Dilan Polat'tan sonra mercek altına alınmışlardı! Gazeteci Emrullah Erdinç, ''Yüzlerce şikayet geliyor'' diyerek açıkladı

Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurma suçlarından tutuklu yargılanan Dilan Polat'tan sonra şaşalı hayatlarıyla dikkat çeken fenomenler mercek altına alınmıştı. Güzellik merkezi sahibi olan Özlem-Tayyar Öz ve Şule Kayatürk lüks yaşantılarıyla servet kaynağı merak edilen isimler olarak gündeme oturdu. Gazeteci Emrullah Erdinç ise konuyla ilgili açıklama yaparak ''Yüzlerce şikayet geliyor'' dedi. İşte haberin detayları...

Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurma suçlarından tutuklu yargılanan Dilan Polat'tan sonra şaşalı hayatlarıyla dikkat çeken fenomenler mercek altına alınmıştı!

GÜZELLİK SEKTÖRÜNE FEMONE DARBESİ: ZORLU SÜRECE GİREBİLİR

Özlem-Tayyar Öz, Şule Kayatürk adlı güzellik merkezi sahibi olan fenomenler lüks yaşantılarıyla dikkat çektiği için servetlerinin kaynağı merak konusu oldu. Külçelerle altın paylaşımı yapan Nevra Bilem de servet kaynağı merak edilen isimler arasında yer aldı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, ''Yüzlerce şikayet geliyor'' diyerek yaptığı paylaşımda güzellik sektörünü zorlu günlerin beklediğini açıkladı. Gazeteci Emrullah Erdinç, paylaşımında şu ifadelere  yer verdi:

Kendisini Fenomen olarak tanıtan şaşalı hayat yaşayan birçok güzellik merkezi hakkında savcılığa yüzlerce şikayet geliyor. Şikayetler böyle giderse güzellik sektörü önümüzdeki günlerde zorlu bir sürece girebilir.

 
 
 
Güzellik sektörüne fenomen darbesi! Dilan Polat'tan sonra mercek altına alınmışlardı! Gazeteci Emrullah Erdinç, ''Yüzlerce şikayet geliyor'' diyerek açıkladı ile ilgili etiketler Şule Kayatürk Özlem Lina Öz Tayyar Öz
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.