Hacı Sabancı'nın evlilik dışı ilişkiden çocuğu mu var? Avukatından açıklama geldi

F.D. isimli bir kadın, 3 yaşındaki oğlu U.D.'nin Hacı Sabancı'dan olduğu iddiasıyla ünlü iş insanına babalık davası açmıştı. Hacı Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu; "DNA testi sonucunda U.D.'nin Sabancı'nın babası olduğu kesinleşti" iddiasını yalanladı.

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğlu Hacı Sabancı 10 Ekim 2022’de Nazlı Kayı ile nikah masasına oturdu. Çift Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğünle evlendi.

Hacı Sabancı'nın evlilik dışı ilişkiden çocuğu mu var? Avukatından açıklama geldi

HACI SABANCI’YA BABALIK DAVASI

Düğünden kısa bir süre sonra Hacı Sabancı 'babalık davası' haberleriyle gündeme geldi. Hacı Sabancı ile birliktelik yaşadığını ve bu birliktelikten oğlu U.D.'nin dünyaya geldiğini iddia eden F.D, ünlü iş insanı hakkında babalık davası açmıştı.

F.D., mahkemeden U.D.'nin daha fazla mağdur edilmemesi bakımından ivedi şekilde yargılama yapılmasını, çocukla davalı baba arasındaki soy bağının DNA incelemesi yoluyla tespiti, davalının babalığına karar verilmesi ve akabinde nüfus kaydına geçirilmesini talep etmişti.

Hacı Sabancı'nın evlilik dışı ilişkiden çocuğu mu var? Avukatından açıklama geldi - Resim : 2

HACI SABANCI'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA!

Basına yansıyan bu iddialar sonrasında Hacı Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Değerli kamuoyu,
Müvekkilim sayın Hacı Sabancı, U.D. isimli bir çocuğun babası olduğu iddiası ve iftirasıyla karşı karşıyadır. Şüphesiz bu tür asılsız iddialar ve iftiralar toplumumuzda tanınmış ve ülkemiz değerleriyle bütünleşmiş aileler ve fertler için ne ilktir ne de son olacaktır. İftiraların amacının ne olduğunu biliyoruz ve buna karşı sessiz kalmayacağız. Müvekkilimin eşi ve kızıyla mutlu aile birliğine ve şahsına yönelik bu iftiralara karşı her türlü yasal yollara başvuracak ve sürecin en yakından takipçisi olacağız. Müvekkilim Hacı Sabancı'nın gerçeklerin ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına inancı tamdır.

Saygılarımızla,
Avukat Yunus Egemenoğlu"

Hacı Sabancı'nın evlilik dışı ilişkiden çocuğu mu var? Avukatından açıklama geldi - Resim : 3

Hacı Sabancı'nın evlilik dışı ilişkiden çocuğu mu var? Avukatından açıklama geldi ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Nazlı Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Denizli'de vahşet: Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor

Denizli'de kimliği belirsiz kişi keçi sürüsüne kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 10 keçinin telef olduğu vahşette, sahiplerinin yaşatmak için omuzunda taşıdığı keçilerin inlemesi yürekleri sızlattı.