Hadise Bodrum konserinde neye uğradığını şaşırdı! Arbedede omzundan darbe aldı

Hadise, önceki akşam Bodrum'da konser verdi. Hadise ile fotoğraf çektirmek isteyen bir erkek hayranı güvenliği aşarak sahneye koşunca omzundan darbe alan şarkıcı, konserine devam etti.

Özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme gelen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı bu kez de Bodrum konserinde yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Konser maratonuna hız kesmeden decam eden Hadise, dün akşam Bodrum'da sahne aldı. Şarkıcı, bir erkek hayranının sahneye koşarak gelmesiyle korku dolu anlar yaşadı. 

Hadise Bodrum konserinde neye uğradığını şaşırdı! Arbedede omzundan darbe aldı

Sahnede Sıfır Tolerans şarkısını seslendiren Hadise ile fotoğraf çektirmek isteyen genç, bir anda koşarak sahneye fırladı. Genç adamın Hadise'ye yaklaştığını gören koruması hemen araya girince koruma ve çocuk arasındaki arbedede omzuna darbe alan Hadise, neye uradığını şaşırdı.

Hadise Bodrum konserinde neye uğradığını şaşırdı! Arbedede omzundan darbe aldı - Resim : 2

Omzundan darbe alan Hadise,, omzunu tutarak şarkısını söylemeye devam etti. Şarkıcının o anları Blog Yağmuru hesabından paylaşıldı.

Hadise Bodrum konserinde neye uğradığını şaşırdı! Arbedede omzundan darbe aldı - Resim : 3

Hadise Bodrum konserinde neye uğradığını şaşırdı! Arbedede omzundan darbe aldı ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.