Hadise konser kostümü ile gündemde! 10. Yıl Marşı ruhuna yakışmadı...

Hadise'nin konser kostümleri her zaman dikkat çekiyor ve beğeni ya da eleştiri alıyor. Ancak bu kez mayolu kostümü ile 10. Yıl Marşı'nı seslendiren Hadise'nin bu performansı yakışıksız olarak nitelendirildi. Sosyal medyada ünlü şarkıcıya tepki ve beğeni yağdı.

Hadise'nin son konserinde giydiği sahne kostümü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok farklı tepkiye yol açtı. Kimi kullanıcılar kostümü beğenirken ve Hadise'ye hayranlıklarını dile getirirken, kimileri ise kostümü fazla iddialı ve cesur buldu ve eleştirilerde bulundu.

Hadise konser kostümü ile gündemde! 10. Yıl Marşı ruhuna yakışmadı...

TEPKİ YAĞDI

İstanbul Beşiktaş'ta sahneye çıkan Hadise, mayoyla 10. Yıl Marşı'nı söyledi. Elinde Türk bayrağını da dalgalandıran Hadise'nin videosuna tepki geldi.

10. Yıl Marşı'nı söylediği haline sosyal medya kullanıcıları, tepki göstererek "saygısızlık" olarak değerlendirdi. Güzel isim, sahnede giydiği cesur kıyafetler ve sahne şovlarıyla sık sık gündeme geliyor.

HADİSE'DEN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Hadise, şu ana kadar kostüme yönelik gelen eleştirilere herhangi bir açıklama yapmadı. Hadise'nin sahne kostümü, her zaman olduğu gibi yine gündemde. Kostüm hakkındaki yorumlar oldukça çeşitli olsa da, Hadise'nin sahnede özgüvenli ve şık görünmeyi başardığı bir gerçek.

Hadise konser kostümü ile gündemde! 10. Yıl Marşı ruhuna yakışmadı... ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.