Hadise'den yürek hoplatan bir kare daha! Transparan kostümü olay oldu!

Sahnelerin kraliçesi Hadise, Milano Moda Haftası'nda bir kez daha adından söz ettirdi. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra cesur tarzıyla da dikkat çeken Hadise, son olarak transparan bir kıyafetle katıldığı defileden karelerle sosyal medyayı salladı.

Ünlü şarkıcının iddialı stili, takipçilerinden hem beğeni hem de eleştiri topladı. Bazı kullanıcılar, Hadise'nin güzelliğine hayranlık duyrken, bazıları ise kıyafetinin fazla açık olduğunu belirtti. Bir kullanıcı, "Sanki bir şeyler çok belli bana mı öyle geldi?" diyerek esprili bir yorumda bulundu.

Hadise'den yürek hoplatan bir kare daha! Transparan kostümü olay oldu!

CESUR POZUNA YORUM YAĞDI

Hadise'nin bu cesur çıkışı, "Esas Oğlan" dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcının gündemden düşmeyeceğinin bir göstergesi oldu. Daha önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile kısa süren bir evlilik yapan Hadise, özel hayatıyla olduğu kadar profesyonel hayatıyla da merak konusu olmaya devam ediyor.

BİR KEZ DAHA TARZI İLE GÜNDEM OLDU

Hadise'nin Milano Moda Haftası'ndaki şeffaf stili, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının cesur tarzı, hem hayranlarını hem de eleştirmenlerini ikiye böldü. Hadise, bir kez daha moda dünyasının gündemine oturarak, tarzıyla konuşulmaya devam ediyor.

Hadise'den yürek hoplatan bir kare daha! Transparan kostümü olay oldu! ile ilgili etiketler Hadise Milano moda
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.