Hakan Çalhanoğlu: "Hocamız bizi buraya kadar getirdi, önemli işler başardı! Montella'ya güveniyoruz"

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'na çeyrek finalde veda eden A Milli Takımımız'da kaptan Hakan Çalhanoğlu, teknik direktörümüz Vincenzo Montella hakkında açıklamalarda bulundu.

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvadan elenen A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından gözyaşlarını tutamıştı. Ay-yıldızlı ekibin kaptanı o an yaşadıklarına dair açıklamalarda bulunurken, Vincenzo Montella'ya da destek verdi. Hakan Çalhanoğlu, Milliyet'e yaptığı açıklamalar şöyle:

Ben zaten genel olarak duygusal bir insanım. Sahada da her zaman ülkemi düşünerek hareket ederim. 

Bu turnuvada da ülkemin en iyi yere gelmesini istedim. Takım kaptanı olarak sahada çok çalıştım, çok çabaladım, elimden geleni yaptım. 

Duygusal olmama rağmen ben genelde ağlamam ama konu ülke olunca işler biraz farklı oluyor. Bu yüzden maçtan sonra gözyaşlarımı tutamadım.

Hocamız bizi buraya kadar getirdi, önemli işler başardı. Herkes kendi fikrini, kendi düşüncesini paylaşacaktır ama takım arkadaşlarım, ben ve takımdaki ekipler hocamıza güveniyoruz. 

Hocamıza ve ekibine şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Selçuk Şahin hocamıza, yardımcı hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Herkes çok iyi çalıştı. 

Buradan ders çıkararak yeni turnuvalara gideceğiz. Ben bu takıma çok güveniyorum. 

Sonuçta genç bir takımız. Daha iyi işler yapacağımıza eminim.

Hakan Çalhanoğlu: "Hocamız bizi buraya kadar getirdi, önemli işler başardı! Montella'ya güveniyoruz" ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Milli Takım Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.