Hakan Çalhanoğlu'dan duygusal açıklama: Maalesef buraya kadarmış!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'mız turnuvaya veda etti. Zorlu mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da kaptan Hakan Çalhanoğlu duygusal açıklamalarda bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'mız turnuvaya veda etti.

Zorlu mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da kaptan Hakan Çalhanoğlu duygusal açıklamalarda bulundu.

''MAALESEF BURAYA KADARMIŞ''

"Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, hocamızın ekibine herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Maalesef buraya kadarmış. Buraya kadar getirdik. Gönül isterdi ki devamı gelsin. Futbolda maalesef kaybetmek de var. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

''KEŞKE GERİ ÇEKİLMESEYDİK''

"İkinci yarıya iyi başlamadık. Çok geriye çekildik. İkinci golden sonra uzun toplar denedik ama değerlendirmedik. Keşke geri çekilmeseydik. Oyun içerisinde oluyor böyle şeyler. Buraya kadar gelmek de gurur. Herkes burada ay-yıldızlı formayı temsil ediyor. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hepsinin ayağına sağlık."

 

Hakan Çalhanoğlu'dan duygusal açıklama: Maalesef buraya kadarmış! ile ilgili etiketler Hollanda Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Hakan Çalhanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.