Hakim Ziyech Galatasaray'a veda mı ediyor? Katarlı yöneticiden açıklama: "Hiç kimse onu reddedemez"

Galatasaray'da birçok yıldızın ayrılığı sonrası gözler Hakim Ziyech'e çevrilmişti. Instagram'da sarı kırmızılı takıma dair tüm paylaşımlarını silen Hakim Ziyech için Katar takımı yöneticisinden flaş bir açıklama geldi.

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech için Katar ekibi Al Arabi'den resmi bir açıklama geldi.

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Ziyech'in kendileri ile anılması hakkında konuşan Al Arabi Yöneticisi Khalid Al Mas, Le Site Info'ya açıklamalarda bulundu. 

"KİMSE REDDEDEMEZ"

Khalid Al Mas yaptığı açıklamada, "Hiçbir takım, Hakim Ziyech kalibresindeki bir oyuncuyu reddedemez." sözlerini sarf etti.

Öte yandan Ziyech transferinin detaylarına dair konuşamayacağını söyleyen Al Mas, takıma her zaman en iyi oyuncuları transfer etmek istediklerini söyledi.

FRANSIZLAR DUYURMUŞTU

Fransız basınından Foot Mercato, geçtiğimiz gün yaptığı haberde Al Arabi'nin Ziyech transferinde öne geçtiğini haberleştirmişti.

Galatasaray forması altında 27 maçta sahaya çıkan 31 yaşındaki Faslı Ziyech, 8 gol attı ve 4 asist yaptı.

Hakim Ziyech Galatasaray'a veda mı ediyor? Katarlı yöneticiden açıklama: "Hiç kimse onu reddedemez" ile ilgili etiketler Hakim Ziyech Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.