MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Durmadan, yorulmadan mücadeleye devam. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 10 PKK'lı terörist ile Metina bölgesinde tespit ettiği 1 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" denildi. 

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fethullah Gülen öldü mü ölmedi mi? FETÖ elebaşının yeğeni açıkladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen, terör örgütü elebaşının öldüğüne dair paylaşımlar sonrası görüntülü bir açıklama yaptı. Gülen'in ölmediği ortaya çıktı. Sosyal medyada "ne güzel sevinmiştik" şeklinde paylaşımlar geldi.