Halil Umut Meler kırmızıyı verdi, Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Kayserispor evinde Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Ali Çamlı, Duckens Nazon'a kırmızı kart gösteren Halil Umut Meler'e sert tepki gösterdi. Sahaya girmeye çalışan Çamlı'ya emniyet güçleri engel oldu. Yaşanan olaylar nedeniyle mücadele 10 dakika kadar durakladı.

Süper Lig'in 37. hafta maçında Kayserispor evinde Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın 17. dakikasında Duckens Nazon, VAR incelemesinin ardından Halil Umut Meler tarafından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve ev sahibi ekip 10 kişi kaldı.

Halil Umut Meler kırmızıyı verdi, Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi!

SAHA KENARINA İNEREK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Bu karar sonrası ortalık bir anda gerildi. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, saha içerisine kadar girerek Meler'e itiraz etti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, saha kenarına inerek sert tepki gösterdi. Sahaya girmek isteyen Ali Çamlı'ya kulüp yöneticileri güçlükle engel oldular.

Ali Çamlı, uzun bir süre saha kenarında kaldı. Tepkisini artıran Ali Çamlı, 4. hakeme itiraz etti. İtirazının şiddetini artıran Ali Çamlı'ya emniyet güçleri güçlükle engel olmaya çalıştılar.

Halil Umut Meler kırmızıyı verdi, Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi! - Resim : 2

KAYSERİSPOR TRİBÜNLERİ DE KIRMIZI KARTA YOĞUN ŞEKİLDE İTIRAZ ETTİ

Kayserispor tribünleri de kırmızı karta yoğun şekilde itiraz etti. Polis güçleri, Kayserispor yedek kulübesi ve tribünleri önüne emniyet şeridi çekti. Mücadele 10 dakikalık aranın ardından devam edebildi.

Halil Umut Meler daha önce sahada MKE Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğramıştı.

 

.

Halil Umut Meler kırmızıyı verdi, Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi! ile ilgili etiketler Kayserispor Konyaspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Halil Umut Meler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.