Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında sıcak gelişme: Faruk Koca'nın 13 yıla kadar hapsi istendi!

Hakem Halil Umut Meler’e saldıran MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında mütalaa açıklandı. Faruk Koca için "Tehdit", "Kemik kırığına yol açacak şekilde kasten yaralama" ve "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a aykırılık" suçlarından 13 yıla kadar hapis cezası istend

Geçen sezon Süper Lig​'deki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler​'e saldırıdan eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca​'nın da yer aldığı 4 kişinin yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında savcı mütalaasını sundu.

FARUK KOCA'NIN 13 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Faruk Koca için "Tehdit", "Kemik kırığına yol açacak şekilde kasten yaralama" ve "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a aykırılık" suçlarından 13 yıla kadar hapis cezası istendi.

Dava 11 Kasım'a ertelendi; sanıklar, mütalaaya karşı savunmalarını sunacak.

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında sıcak gelişme: Faruk Koca'nın 13 yıla kadar hapsi istendi!

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davasında sıcak gelişme: Faruk Koca'nın 13 yıla kadar hapsi istendi! ile ilgili etiketler Halil Umut Meler Faruk Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Batı Trakya Türkleri Yunan ataması müftüyü camiden kovdu! "Kime tapıyorsun sen? Utanmaz!"

Batı Trakya'nın İskeçe şehrinde Yunanistan’ın hukuksuzca tayin ettiği müftü, cemaat tarafından camiden kovuldu. Uluslararası anlaşmalar uyarınca, Batı Trakya Türklerinin kendi müftülerini seçme hakkı bulunuyor. Yunan'a çalışan sahte müftü direnince, Türkler, " Kime tapıyorsun sen? Allah'a nasıl hesap vereceksin?" ifadelerini kullandı.