Halim Okta'dan dikkat çeken açıklama: O maçı mutlaka kazanacağız!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Beşiktaş sahasında Hatayspor'la 2-2 berabere kaldı. Müsabaka sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Sorumlusu Halim Okta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 37. hafta maçında Beşiktaş sahasında Hatayspor'la 2-2 berabere kaldı.

Müsabaka sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Sorumlusu Halim Okta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ''

"İlk yarıda top bizde kaldı ama mağlup bitirdik. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle tempomuzu arttırdık. Basit goller yedik. Böyle goller yemememiz gerekirdi. Hakem Cihan Aydın, tempoyu yükseltmek istediğimiz anlarda Hataysporlu oyuncuların zaman geçirmesine izin verdi. Son dakikalarda gelen penaltı golüyle berabere bitirdik. Kazanamadığımız için üzgünüz."

''O MAÇI MUTLAKA KAZANACAĞIZ''

"Kupayı kazanmak istiyoruz. Büyük bir takımız. O maçı mutlaka kazanacağız. Tüm hazırlıklarımızı bunun üzerine yapıyoruz." 

 

Halim Okta'dan dikkat çeken açıklama: O maçı mutlaka kazanacağız! ile ilgili etiketler Beşiktaş Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.