Halim Özçevik kimdir, kaç yaşında, nereli, nerelerde görev aldı?

Halim Özçevik, Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan son atamaların ardından dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Yeni Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak göreve getirilen Dr. Halim Özçevik'in hayatı ve kariyeri konusu oldu. Peki, Halim Özçevik kimdir, kaç yaşında, nereli, nerelerde görev aldı? İşte, Halim Özçevik'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Yapılan son atamalar kapsamında öne çıkan isimlerden biri olan Halim Özçevik, yeni Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak göreve başladı. Dr. Halim Özçevik'in hayatı ve kariyeri, kamuoyunda merak uyandırdı. Peki, Halim Özçevik kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi görevlerde bulunmuştur? İşte, Halim Özçevik'in hayatı ve kariyerine dair tüm detaylar...

HALİM ÖZÇEVİK KİMDİR?

Halim Özçevik, 31 Mart 1969 tarihinde Konya'da doğdu. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde tamamlayan Özçevik, mezuniyetinin ardından iç hastalıkları alanında uzmanlık eğitimine başladı ve iç hastalıkları uzmanı oldu. Ayrıca, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları üzerine yan dal uzmanlık eğitimi aldı.

Dr. Halim Özçevik, uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli devlet ve özel hastanelerde görev yaptı. İstanbul'da önemli sağlık kuruluşlarında iç hastalıkları ve endokrinoloji uzmanı olarak çalıştı. Sağlık sektöründe kazandığı tecrübelerle adından söz ettiren Özçevik, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde akademik alanda da önemli adımlar attı. Üniversitelerde öğretim üyeliği yaparak birçok öğrenci yetiştirdi ve tıp dünyasına katkıda bulundu.

Halim Özçevik, Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ile yeni Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak göreve başladı. Özçevik'in sağlık alanındaki tecrübesi ve akademik birikimi ile sağlık politikalarına önemli katkılar yapması bekleniyor.

Halim Özçevik kimdir, kaç yaşında, nereli, nerelerde görev aldı? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.